Eeman_Logo_2020_kleur_website02-1024x640

Wie zijn wij?

Alles begint bij het logo. Daarin vinden we de ram en de leeuw terug die symbolisch staan voor de werking van ons kantoor. Wij geven nooit op in het dossier van de klant en we blijven voor u vechten. Voor onze klant gaan wij all the way.

Wij zijn Eeman Consulting, een onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar uit Erpe-Mere. Wij staan al tien jaar stevig in het vak. Of u nu particulier, zelfstandige of een KMO bent, voor u vinden wij de beste prijs-kwaliteit in verzekeringen en de laagste rentevoet voor uw kredieten.

Hoe werken wij?

Simpel. Dankzij een vlotte samenwerking met onze partnermaatschappijen en onze intensieve aanpak, kunnen wij u een unieke meerwaarde bieden: onze persoonlijke service.

Neem nu verzekeringen. Dat mag best saaie materie zijn, maar u wil vooral correct verzekerd zijn. Wij loodsen u kort en krachtig door de papieren heen en we blijven u verder opvolgen. Communiceren is ons handelsmerk. We doen het graag en vaak, helder en interactief.

Wij doen dus waar we goed in zijn. En u? U krijgt vooral mentale rust. Uw belangen komen steevast op de eerste plaats. Bij ons krijgt u persoonlijke en deskundige begeleiding, zodat wij u perfect kunnen bieden wat u nodig heeft.

Contacteer ons gerust om een afspraak te maken.

JOONY EEMAN
Zaakvoerder
joony@eemanconsulting.be

HET KWALITEITSLABEL VAN BROCOM

Door te kiezen voor een Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar hebt u de garantie van een superieure kwaliteit van dienstverlening. De makelaar die drager is van dit kwaliteitslabel beantwoordt immers aan zeer strikte criteria.

SECTORALE GEDRAGSREGELS

Bovendien zijn de Brocom Erkende Verzekeringsmakelaars de enige tussenpersonen die per principe de sectorale gedragsregels ondertekenen. Het is daarom dat dit label uw garantie is voor keuze, service en de verdediging van UW belangen… in alle onafhankelijkheid!
Meer dan een “verkoper” is de Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar een specialist in verzekeringen.

Hij is uw beste verzekering.